Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرام ملازاده مدیر شبکه رادیویی پیام و آوا همزمان با سالروز تاسیس رادیو آوا به خبرنگار مهر بیان کرد: بخش عصرگاهی رادیو آوا امروز شنبه ۶ دیماه از ساعت ۱۴ الی ۱۸ با حضور حجت اشرف زاده به صورت زنده روی آنتن می‌رود.

وی افزود: در این برنامه پیام تبریک خوانندگان سنتی و پاپ کشور به مناسبت سالروز تاسیس رادیو آوا پخش می‌شود که از جمله آنها می‌توان به پیام‌های حامی شریف، قاسم افشار، مجتبی کبیری، علیرضا افتخاری، علی خدایی، علی نفری، وحید اختری، رسول کارگشا، مهدی جهانی بیژن خاوری، امیر کریمی، بهرام پاییز پیام اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر رادیو آوا گفت: رادیو آوا ۶ دی ماه سال ۱۳۸۶ با هدف پخش موسیقی فاخر در گونه‌های ملی و محلی در کنار رادیو پیام راه اندازی شد. این شبکه به دنبال ارتقاء سطح شنیداری مخاطب در کنار ایجاد نشاط و سرگرمی تاسیس شد و استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود مانند رادیو نما و فضای مجازی جهت تعامل با مخاطب و ارتباط با هنرمندان این عرصه و نهادهای متولی موسیقی را در دستور کار قرار داده است.

ملازاده گفت: رادیو آوا در راستای تعامل با مخاطبان در سراسر کشور با طراحی پویش‌های مختلف در مناسبت‌های ملی و مذهبی (تقویمی) از مخاطب می‌خواهد تا در تامین عکس با این رادیو مشارکت کنند که این طرح با استقبال گسترده شنوندگان رادیو آوا در سراسر کشور رو به رو شده است.

مدیر رادیو آوا و پیام تصریح کرد: در ایام و مناسبت‌های تقویمی از مخاطبان درخواست می‌شود با تامین محتوا از قبیل تصویر و پیام‌های خود (صوتی و متنی) در پویش مربوطه شرکت کنند و آثار ارسالی از سوی مخاطبان در رادیو نمای هر دو شبکه پیام و آوا با عکس و مشخصات ارسال کننده نمایش داده می‌شود.

وی در بخشی دیگر اعلام کرد که امروز همزمان با سالروز تاسیس شبکه، حجت اشرف‌زاده به رادیو می‌آید و قرار است قطعه «سخت نگیر» را با موضوع امیدبخشی در ایام کرونا بخواند.

شاعر این قطعه حسین غیاثی، آهنگساز و تنظیم کننده حمید علی اکبر زاده است و برای اولین بار از رادیو آوا به مناسبت سالروز تاسیس این شبکه پخش می‌شود.

کد خبر 5105029 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: حجت اشرف زاده رادیو آوا رادیو پیام قاسم سلیمانی شبکه پنج سیما چهاردهمین جشنواره سینما حقیقت تئاتر ایران فیلم کوتاه سریال ایرانی شبکه سه سیما موسیقی ایرانی فیلم سینمایی برنامه تلویزیونی سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر سینمای مستند حضور هنر ایران در جهان سی و نهمین جشنواره فیلم فجر سالروز تاسیس رادیو آوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۱۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به فیلم هویت حاتمی‌کیا، به مناسبت بازپخش از شبکه نمایش

جوانی به نام "ناصر" پس از درگیری با دوستانش، در راه بازگشت به خانه با موتورش به شدت تصادف کرده و در مسیر انقلاب به بیمارستان به عنوان مجروح جنگی بستری می‌گردد. ناصر در رمحیطی به هوش می‌آید که همه او را به عنوان مجروح جنگی می‌شناسند. او در فرار از گذشته سعی می‌کند خود را در ورای هویت تازه‌اش پنهان سازد، اما در میان مجروحین کسی هست که او را می‌شناسد... در کشاکش و رویاروئی با دنیای تازه، ناصر باید از دو چهره خود یکی را برگزیند و سرانجام با دنیای گذشته‌اش وداع می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، بازیگران فیلم هویت چه کسانی هستند؟ در هویت بازیگرانی، چون جلیل فرجاد، رضا اسدی، علی غلامی، ابوالقاسم مبارکی، احمد ناطقی، محسن عظیمی‌نیا و حسن اسدی به ایفای نقش و بازیگری پرداخته‌اند. در فیلم هویت حدود ۷ بازیگر جلوی دوربین رفته‌اند که از نظر تعداد بازیگران می‌توان هویت را یک اثر کم‌بازیگر و با تعداد شخصیت‌های داستانی کم عنوان کرد.

نقدی که درباره این فیلم نوشته شده اینگونه است:

غیر از جزئیات تکنیکی، خصوصیاتی که به فیلم هویت اهمیت سیاسی و اجتماعی داد، تعریفی بود که حاتمی‌کیا از خودش تو جایگاه کارگردانی داشت. سینمای حاتمی‌کیا سینمای هشداره. نه دنبال تفسیر واقعیت‌هاست، نه توصیه می‌کنه و نه اینکه پژواک و انعکاس صدای اکثریته.

اولین فیلم حاتمی‌کیا که برخلاف باقی کارهاش از نظر تکنیکی چندان چشمگیر نبود، این خصوصیت دیده‌بانی و کشف معضلی که قراره یقه جامعه رو بگیره، وجود داشت.

اسم این فیلم (هویت) قرار بود به مسئله سال‌های بعد برای بخش قابل توجهی از جامعه تبدیل بشه و تو سینمای ایران هم این قضیه، یعنی هویت، بین طیف‌های مختلف به بحران تبدیل شد. تو دو-سه سال بعد، از مخملباف گرفته تا مهرجویی و حتی آدمی که وسط اینا بود، یعنی کیارستمی، همه فیلمایی ساختن که جان و کلام‌شون و مایه‌ی اصلی‌شون بحران هویت بود.

دیگر خبرها

  • اجرای ۳۰ برنامه فرهنگی، هنری و اجتماعی به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر
  • بگومگوی ثریا قاسمی با صادق قطب‌زاده
  • پیام سپاه لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • پیام استاندار لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • پیام تبریک فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز بسیج سازندگی
  • نگاهی به فیلم هویت حاتمی‌کیا، به مناسبت بازپخش از شبکه نمایش
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • پیام سرلشکر سلامی به مناسبت روز بسیج سازندگی
  • بازگشت ستاره پرسپولیس در سالروز تولدش به نساجی
  • پیام تسلیت وزیر کشور به مناسبت درگذشت نخبه جوان مازندرانی